Raadsvergadering


Locatie:
Zalencentrum De Valom

Karstraat 2
6851 CJ Huissen


Onderwerp: Raadsvergadering

Aanvang: 19:30 uur

Datum: 12-12-2019

Als gevolg van een wijziging van het Reglement van Orde is er in de raadsvergadering, sinds 1 januari 2014, geen mogelijkheid meer om in te spreken. U kunt een onderwerp echter altijd schriftelijk aan de raad voorleggen via het  mailadres van de raadsgriffie: raadsgriffie@lingewaard.nl.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tijdens de Politieke Avond in te spreken. Dit is een andere manier om een onderwerp bij de raad aan te kaarten. Iedere fractie heeft in de Politieke Avond een raadslid als vertegenwoordiger, zodat uw inbreng door hen kan worden gecommuniceerd met de eigen fractie.

Raadplegen vergaderstukken via iBabs-pro
Als gevolg van het invoeren van papierloos vergaderen door de raad en de Politieke Avond is een nieuw vergaderprogramma in gebruik genomen: iBabs-pro. Alle agenda's en vergaderstukken van de raad en Politieke Avond van vóór de zomervakantie 2015, blijven als archiefstukken in dit Raads Informatie Systeem (RIS) raadpleegbaar. Voor alle agenda's en vergaderingen van raad, Politieke Avond en Ambtelijke informatieronde ná de zomervakantie 2015 kunt u als belangstellende terecht op iBabs-pro.

Wilt u de vergaderstukken raadplegen, klik dan op deze link en log in met onderstaande gegevens:

     Site: lingewaard
     Emailadres: burger (alleen dit woord; emailadres is niet nodig)
     Wachtwoord: burger

Selecteer de gewenste vergadering en klik op Toon agenda.Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu