Ina van Groningen-Niels

Ina van Groningen-Niels
Email: penningmeester@lokaalbelang.nl
Telefoon: 0481422560


Ik ben Ina van Groningen-Niels, geboren in 1952 te Doornenburg, thans woonachtig in Gendt.

Als ZZP’er run ik “ProfitKey PK administratiekantoor”. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van administraties, tevens maak ik jaarstukken en verricht ik fiscale werkzaamheden. Mijn specialiteit is loonadministraties. Ook voor advisering op financieel gebied kunt je bij mij terecht.

Het is dus logisch dat ik, gezien mijn financiële achtergrond, de taak als penningmeester van Lokaal Belang Lingewaard op me heb genomen.

Eind jaren negentig is mijn interesse in de politiek aangewakkerd. Toentertijd ben ik lid geworden van Lijst Joost te Gendt, die bij de herindeling is overgegaan naar Lokaal Belang Lingewaard.

Graag wil ik, als natuurliefhebber, invloed uitoefenen op een goed en overwogen beheer van de natuurgebieden die de gemeente Lingewaard rijk is. Met name de natuurwaarde van de uiterwaarden op een verantwoorde wijze bewaken. Deze gebieden zijn uitermate geschikt om de jeugd educatief bij de natuur te betrekken. Het bewaren van een goede balans tussen extensieve recreatie en agrarisch gebruik is van essentieel belang om iedereen blijvend, nu en in de toekomst, te laten genieten van de unieke vergezichten. Ook is het wenselijk dat de woningbouw in deze gebieden tot een minimum beperkt blijft.

Kortom, er naar streven dat de natuurgebieden in de gemeente Lingewaard minstens zo mooi blijven of nog mooier worden dan nu het geval is.Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu