Luc Hegeman

Luc Hegeman
Email: secretariaat@lokaalbelang.nl
Telefoon: 026

Mijn naam is Luc Hegeman en ik ben getrouwd met Chantal (verpleegkundige). Wij hebben samen 3 kinderen (Rick, Elke en Froukje) en mijn hobby’s zijn muziek (accordeon, piano en orgel), zwemmen en skiën. Je komt mij tegen als dirigent van SVW Piratenkoor Huissen en ik ben lid van het Odeon comité. In mijn werkzaam leven ben ik internationaal commercieel actief in de transport en logistiek.

Ik ben de uitdaging aangegaan als voorzitter van Lokaal Belang Lingewaard (LBL) op 26 november 2019. Het is mijn intentie om op basis van nieuwe, moderne ideeën en elan de vereniging te leiden. Ik wil een bijdrage leveren aan hét doel van LBL, te weten het behartigen van de belangen van inwoners en bedrijven van de gemeente Lingewaard op een rationele, faire wijze. Rechtvaardigheid, solidariteit en zorg staan hoog in het vaandel. Met oog voor het nu (bijv. ouderen) én de toekomst van onze (en hun) kinderen.


Daarbij geloof ik sterk in de lokale politiek. Lokale partijen zijn veel minder ideologisch gedreven en dus minder goed in een links-rechtsspectrum te plaatsen. Oog voor praktische zaken zodat landelijke partij ideologie niet een rol hoeft te spelen!


Ik stuur aan op enerzijds sterke lokale betrokkenheid, knowhow en dus voorvechters per kern en anderzijds op kennis en kunde op de diverse specialistische gebieden in Lingewaard. Als nieuwe voorzitter van LBL ben ik de partij aan het voorbereiden op de toekomst! Lokale betrokkenheid met een pragmatische, niet-populistische aanpak vormt hierbij mijn uitgangspunt.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan nodigen we u uit contact op te nemen met Peter Peeters, secretariaat@lokaalbelang.nl of 0481421156Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu