Peter Peeters

Peter Peeters
Email: secretariaat@lokaalbelang.nl
Telefoon: 0481421156


Ik ben Peter Peeters, geboren in 1948 en inmiddels pensioengerechtigd.

Ik ben bij de lokale politiek betrokken vanuit de Gendtse lokale partij Lijst Joost. Ik ben voor deze partij als voorzitter actief geweest en actief geweest in Commissie onderwijs en sociale zaken.

Als voorzitter ben ik betrokken geweest bij de fusie van lokale partijen, die ten tijde van de gemeentelijke herindeling heeft geleid tot het ontstaan van Lokaal Belang.
Bestuurlijk was ik vanaf het begin van Lokaal Belang Lingewaard actief als secretaris in het bestuur. Na een tijd als interim voorzitter heb ik jarenlang als voorzitter de vereniging mogen leiden. In 2012 was het tijd om de voorzitters-hamer over te dragen aan de huidige voorzitter. Omdat ik al die tijd ook als secretaris functioneerde, heb ik deze functie aangehouden.

Lokale politiek is altijd een bepalende factor voor mij geweest. Lokaal Belang stelt het belang van de burger voorop. Daarbij staat Lokaal Belang voor een Actieve, Betrokken en Correcte politiek, zowel binnen de vereniging als binnen de gemeenteraad.Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu