Margareth Bouwmeister

Margareth Bouwmeister
Email: margareth.bouwmeister@lokaalbelang.nl
Telefoon: 0613205777

Mijn naam is Margareth Bouwmeister-Bremer. Geboren in 1957.

Mijn interesse in de politiek is aangewakkerd door mijn werk. In het dagelijks leven ben ik manager bedrijfsvoering bij het Nederlandse Rode Kruis. Een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die opkomt voor de meest kwetsbare in de samenleving. Daar zag ik zoveel schrijnende situaties waarvan ik mij afvroeg of diverse situaties niet door gemeentes opgelost kon worden. Zo werd mijn interesse in de politiek gestimuleerd.

Inmiddels is mijn eerste stap in de politiek als commissielid Welzijn al weer 13 jaar geleden. Na de herindeling ben ik raadslid geworden en dat ben ik nog steeds met volle inzet. Met name alles wat met vrijwilligerswerk, verenigingsleven en welzijnsbeleid  te maken heeft, heeft mijn bovenmatige interesse en wil ik mij voor inzetten.

Want stel je eens voor dat je zelf niet meer goed uit de voeten kunt, dan wil je graag en goed geholpen worden. Maar ook al die vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan ons aller welzijn door hetgeen wat zij doen. Of het nu een bezorger van de maaltijdservice is of een leider van een jeugdteam, allen hebben steun en waardering van ons als gemeenteraadsleden nodig.

Bij mij kunnen zij te allen tijde terecht voor een luisterend oor of advies. 

Wilt u me volgen op twitter:
@MargarethBouwmeTerug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu