Rene Derksen

Rene Derksen
Email: rene.derksen@lokaalbelang.nl
Telefoon: 0620039310

Mijn naam is René Derksen, geboren in 1963 te Gendt.

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als directeur-bestuurder van Stichting Montessorischool Veenendaal. Onder deze stichting valt één basisschool, namelijk Montessorischool Aan de Basis te Veenendaal. Ik onderschrijf de uitgangspunten die voor Maria Montessori zo belangrijk waren van harte: zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en onderzoekend leren. Een van de meest gevleugelde vragen die een kind, volgens Maria Montessori, aan een volwassene stelt is: 'help mij het zelf te doen'.

In Gendt ben ik sinds vele jaren actief in het verenigingsleven, onder andere als voorzitter van Stichting Duursport Gendt. De Stichting die al bijna sinds jaar en dag de triathlon tijdens de Gendste kersenfeesten organiseert. Daarnaast organiseren we als SDG jaarlijks de Polderloop tijdens Koninginnedag in samenwerking met de Oranjestichting Gendt.

Politiek heeft mijn interesse altijd gekregen, de stap naar een lokale partij als Lokaal Belang Lingewaard lag dan ook in de lijn der verwachtingen. Sinds 2006 ben ik bij LBL betrokken en sinds maart 2010 verkozen tot raadslid namens deze partij. Een partij die sterk verankerd is in de lokale samenleving, in het zo belangrijke verenigingsleven.

De kracht van Lokaal Belang Lingewaard? Kom ook ik op het bekende ABC: Actief, Betrokken en Correct. Sterke kreten waar we als fractie, als partij te allen tijde inhoud aan willen geven.

Daar doe ook ik het voor!

Wilt u me volgen op twitter:
@ReneDerksenTerug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu