Stefan Rasing

Stefan Rasing
Email: stefan.rasing@lokaalbelang.nl
Telefoon: 000

Mijn naam is Stefan Rasing, geboren in 1961. In mijn dagelijkse praktijk ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van twee bedrijven FIT Avontuurlijke sportreizen en FIT Gezond in beweging/FIT consultancy. Ik organiseer reizen die een stimulans zijn om te gaan of te blijven sporten.  Mensen en culturen komen op unieke plekken ter wereld  samen. Wij helpen hiermee het voortbestaan van oude culturen die dreigen te verdwijnen.

In het bedrijf FIT consultancy ben ik professioneel actief voor gemeenten op het gebeid van vastgoed en financiën. Binnen deze zogenaamde “harde sectoren” zijn de sociale en culturele beleidsdoelen leidend voor het verloop van vele projecten. Mijn functionele rol daarbij is doorgaans adviseur en projectleider. Voorbeelden van dergelijke projecten zijn: leefbaarheid in relatie met vastgoed (optimaliseren van sport-, welzijn-, cultuur- en ontmoetingscentra), theater exploitaties, adviseren bij en het opstellen van  accommodatiebeleid, haalbaarheidsstudies van sport-, cultuur- welzijnsaccommodaties en privatiseringsvraagstukken.

Belangrijk hierin vind ik concrete en meetbare resultaten, dit kenmerkt in hoge mate mijn werkwijze. Ik ben empatisch en betrokken bij mijn werk. Het verbinden van personen en partijen is mijn`Handelsmerk`.

Belangrijk vind ik dat onze kwaliteit van leven in Lingewaard voor iedereen de moeite waard blijft, vooral elkaar de moeite waard vinden.
Een aantal cruciale woorden die bij het behouden en verbeteren van het leven in Lingewaard horen, zijn: samen, in passende’ samenhang, concreet, resultaatgericht en sociaal ondernemend.Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu