En op plek 7 gaan we los met onze Jos

En op plek 7 gaan we los met onze Jos

Mijn naam is Jos Rensen, geboren in 1961 en ik woon al jaren samen met Marijke met veel plezier in het mooie Huissen. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig adviseur en interim manager op het brede terrein van het fysieke domein. Deze werkzaamheden verricht ik in hoofdzaak voor en binnen de overheid.

Mijn motto is 'heb het lef om te kiezen en vervolgens het lef om voor deze keuze te  blijven staan'. Dat betekent dat je niet bang moet zijn om andere keuzes te maken dan anderen doen, zolang je het maar wel uit kunt leggen aan je inwoners.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek, ik vind het fantastische om zelf muziek te maken, maar het is uiteraard ook niet verkeerd om naar mooie en goede muziek te luisteren.  Ik geniet graag van de prachtige natuur, niet alleen in onze mooie uiterwaarden, maar ook in mijn eigen tuin waar ik dus vaak en veel te vinden ben. Als er dan nog tijd over is besteed ik die maar al te graag aan de vele activiteiten en evenementen die Lingewaard rijk is!

Voor het behoud van alles wat ik hierboven beschreven heb maak ik me ook in de politiek graag sterk! Daarom kies ik voor Lokaal Belang Lingewaard, jullie ook?

#LBL #metelkaar #voorelkaar #Lingewaard #Huissen #Gendt #Haalderen #Angeren #Bemmel #Doornenburg
Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu