Energiek Lingewaard geeft informatie in Haalderen

Energiek Lingewaard, een coproductie van Lingewaard Energie en Het-Energiecollectief Lingewaard, organiseert informatieavonden over energiebesparing en duurzame energieopwekking. Na de druk bezochte avond in Bemmel afgelopen februari, gaan we deze keer naar Haalderen.

U bent van harte uitgenodigd!

Informatieavond
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energie besparen of energie opwekken? Kom dan op maandagavond 19 september naar de informatieavond in dorpshuis de Tichel in Haalderen voor gratis informatie en advies. U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom. 

Toenemende energielasten
De energielasten nemen voor veel huishoudens jaarlijks toe. Door te investeren in duurzame maatregelen kunt u deze energielasten fors verlagen. Daarnaast zorgt het ook voor een gezond binnenklimaat, het verhoogt het wooncomfort en het energielabel van de woning wordt verbeterd, met als gevolg dat de woning waardevast blijft of zelfs in waarde zal stijgen.

Duurzame maatregelen
Tijdens de informatieavond wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, isolatie en houtpelletkachels/ketels. Vakspecialisten zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Aanmelden en vragen
Aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de koffie wel prettig. Aanmelden kan via info@lingewaardenergie.nl. Ook kunt u via dit e-mailadres uw vragen vast indienenTerug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu