Geen stress, we gaan verder met nummer zes

Geen stress, we gaan verder met nummer zes

Ik ben Karin van Ditshuizen, moeder van 2 uithuiswonende dochters. Ik ben 59 jaar en na mijn opleiding verpleegkunde en gezondheidswetenschappen werk ik fulltime als projectmanager binnen de wijkverpleging  in Zuid Gelderland.

Daarnaast heb ik ervaring in het onderwijs en  management binnen diverse zorginstellingen. Recentelijk ben ik ook coördinator van het longfonds voor de wijk de Zilverkamp geworden.

Zo’n 20 jaar geleden ben ik met mijn gezin in de gemeente Lingewaard komen wonen. De reden was veel  groen én ruimte in de prachtige polder om de diverse sporten te kunnen beoefenen, de ligging van Bemmel ten opzichte van de steden Arnhem en Nijmegen en het actieve verenigingsleven. Na 17 jaar ben ik verhuisd naar Huissen. Een andere kern met andere mogelijkheden en een andere maar even fijne cultuur.

Ik wil vanuit mijn zorghart, werk en levenservaring mijn kennis inzetten om het sociale gezicht van de gemeente vorm te geven. Ik heb oog voor detail en ben makkelijk benaderbaar. Ik wil op een vriendelijke (maar zeker) doortastende manier vanuit ‘zorgen voor elkaar’  het belang van de inwoners vertegenwoordigen.

Samen met Lokaal Belang Lingewaard wil ik er van en voor de bewoners zijn om te bouwen aan een mooi en leefbaar Lingewaard!
Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu