Grote impact brand gemeentehuis

Grote impact brand gemeentehuis

Afgelopen woensdag werd het gemeentehuis getroffen door een felle brand, een groot persoonlijk drama ging hieraan vooraf.

Alle media hebben reeds uitgebreid verslag gedaan van de oorzaak van de brand en het grote persoonlijke drama dat hiervan de oorzaak is. 

Wij willen langs deze weg familie, vrienden en bekenden van het slachtoffer heel veel sterkte wensen met het verwerken van het verlies van een voor hen dierbaar persoon.

Door de brand is het gemeentehuis afgesloten geweest van iedere vorm van communicatie. Deze is in de afgelopen dagen voorzichtig weer op gang gekomen. De dienstverlening aan onze inwoners heeft de hoogste prioriteit. Aangifte van geboorte, paspoort aanvragen en dergelijke, moeten zo snel mogelijk weer op normale wijze afgehandeld kunnen worden.


Dat het herstel van het gemeentehuis en alle netwerken, lange tijd in beslag zal nemen, is inmiddels wel duidelijk. Dat betekent dat ambtenaren op diverse plekken worden ondergebracht en het wellicht af en toe niet zo loopt als gewenst. Wij vragen uw begrip voor deze vreemde situatie. De organisatie doet er alles aan om u als inwoner zo min mogelijk last te laten ondervinden van dit ongemak.


Tot slot spreken we onze waardering uit voor alle betrokkenen die in de afgelopen dagen alles in het werk hebben gesteld om de gevolgen van dit grote drama in goede banen te leiden.

Voor meer en actuele informatie verwijzen we u naar de website van de gemeente en voor het laatste nieuws over de dienstverlening>> 


Foto Gemeente LingewaardTerug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu