Hier is ‘ie dan! Onze Stefan!

Hier is ‘ie dan! Onze Stefan!

Mijn naam is Stefan Rasing en ik ben vader van drie kinderen, zelfstandig ondernemer en leef mijn leven lang al in Lingewaard. Ik woonde tot 2021 in Angeren en nu in het mooie Huissen. DOor het ondernemen ben ik geen onbekend meer op belangrijke terreinen zoals vastgoed, sport, welzijn en financiën.

Sporten is mijn leven, als actief sporter en ondersteuner in diverse rollen van het verenigingsleven. Ik draag sport en cultuur een warm hart toe. De afgelopen politieke periode heb ik als raadslid veel ervaring op kunnen doen en een concrete bijdrage aan het mooie Lingewaard kunnen leveren.

Je bent als ondernemer in eerste instantie niet persé een goede politicus. Maar wat is een goede politicus! Laat ik dit zeggen: ik ben als ondernemende, sociaal maatschappelijke politicus concreet én resultaatgericht. Handel altijd vanuit het standpunt: “We denken en werken met én voor elkaar”.
Ik ben pragmatisch en als het nodig is ook beleidsmatig erg sterk.  Als ondernemer ben ik dienstverlenend ingesteld en weet ik als geen ander dat luisteren naar ‘de klant’ het allerbelangrijkste is. Door goed te luisteren ben ik in staat om verbindingen tussen mensen en onderwerpen te leggen.

Zo wil ik graag weer een steentje bijdragen aan onze kwaliteit van leven in Lingewaard, zodat ons leven in Lingewaard de moeite waard blijft. #metelkaar #voorelkaar #Huissen #Angeren #Doornenburg #Bemmel #LBL


 Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu