Johan Sluiter opnieuw lijsttrekker

Johan Sluiter opnieuw lijsttrekker

De politieke partij Lokaal Belang Lingewaard presenteert zich in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen als LBL. Een nieuw logo en huisstijl ondersteunt daarbij de profilering van de partij.    


De door de leden van de partij voorgedragen lijsttrekker Johan Sluiter voert samen met Margareth Bouwmeister en René Derksen de lijst aan die in januari definitief wordt gepresenteerd.

“Lokaal Belang Lingewaard blijft hetzelfde”, zegt lijsttrekker en wethouder Johan Sluiter. “Het nieuwe logo van LBL en de daarbij behorende huisstijl past beter in de huidige tijd waarin ook digitalisering een belangrijke rol speelt. We blijven ons op dezelfde manier inzetten voor de leefbaarheid van inwoners van Lingewaard, waarbij solidariteit en aandacht voor elke kern voorop blijft staan”. 

Belangrijk speerpunt in het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen is bereikbaarheid naar de nieuwe A15 door een snelle ontsluiting Boerenhoek-Bemmel. Johan Sluiter daarover: “Wij moeten er voor zorgen dat inwoners uit Gendt-noord, Angeren en Doornenburg, snel, via een verbreding van de ventweg welke nu al langs de Betuweroute loopt, op de A15 kunnen aan sluiten. Daarmee ontlasten we de verkeersbewegingen in Huissen, Bemmel en Haalderen.

logo LBL
Nieuwe logo LBL


 LBL lijst eerste drie

Nummers 1, 2 en 3 Gemeenteraadsverkiezingen 2018
Johan Sluiter (1), Margareth Bouwmeister (2), René Derksen (3)
Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu