Kennismaking waarnemend burgemeester Josan Meijers

Kennismaking waarnemend burgemeester Josan Meijers

Burgmeester Marianne Schuurmans heeft recent afscheid genomen van Lingewaard en heeft intussen het burgemeesterschap van Haarlemmermeer aanvaard. Sinds 10 juli is burgemeester Josan Meijers (voormalig gedeputeerde provincie Gelderland) in Lingewaard gestart als waarnemend burgemeester.

Om politiek Lingewaard snel te leren kennen voert zij eerst kennismakingsgesprekken met de fractievoorzitters. De fractievoorzitters is gevraagd om voor dit gesprek een voor hen belangrijke of interessante locatie te kiezen. 

Fractievoorzitter René Derksen van LBL: 'Wat kent Lingewaard toch mooie plaatsen om kennis te maken met de nieuwe waarnemend burgemeester Josan Meijers. Sportpark Walburgen in Gendt is zo'n boeiende plek. Een park met voetbal, zwemmen, waterpolo, tennis, vissen, jeu de boules, badminton, volleybal, de jaarlijkse Triathlon en nog veel meer. Een plek met veel vrijwilligers en zelfwerkzaamheid. Een sportieve en belangrijke ontmoetingsplaats'.

Tot slot voegt dhr Derksen eraan toe: 'Dank aan de burgemeester voor de prettige en nadere kennismaking en aan Willy Evers (Stichting Walburgen Beweegt) voor de gastvrijheid...'


LBL wenst Burgemeester Josan Meijers een hele goede en prettige tijd in Lingewaard en kijkt uit naar een prettige samenwerking.


(Foto Willy Evers)
Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu