LBL kiest top van de lijst

LBL kiest top van de lijst

31-10-2021
Johan Sluiter (plaats 1) en René Derksen (plaats 2) zullen de kandidatenlijst van LBL aanvoeren bij de Lingewaardse gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022
.


Tijdens een algemene ledenvergadering hebben de leden, op voordracht van het bestuur van LBL, dit met algemene stemmen unaniem aangenomen. Het bestuur is zeer tevreden met deze uitkomst. Johan Sluiter en René Derksen zijn twee ervaren en bedreven krachten en allebei vol energie, passie en nieuwe ideeën voor de toekomst. Ze kennen het Lingewaardse, zowel als inwoner maar ook als politicus. De afgelopen jaren hebben ze hun uiterste best gedaan om de belangen van de Lingewaardse inwoners te behartigen en willen dat ook in de aankomende jaren blijven doen.

Johan Sluiter en René Derksen hebben in de afgelopen periode ook laten zien waar LBL voor staat: een sociaal en veilig Lingewaard waar hard gewerkt wordt aan voldoende woningen, goede wegen en fietspaden. Maar ook een Lingewaard waar starters en huurders meer mogelijkheden moeten krijgen om in de komende jaren een fijne plek vinden om te wonen, te leven, te sporten, te genieten van muziek en theater en te recreëren.

Om dat in de toekomst ook te blijven realiseren is hun inzet én die van LBL nog steeds hard nodig. “Bouwen aan een fijne plek doe je niet even, dat doe je voor het leven”. Aldus de nummer 2, René Derksen. “En dat is precies wat wij als LBL de aankomende vier jaar willen blijven doen!”
(Foto's: Foto Mireat, Gendt)
Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu