Met veel plezier op plek vier!

Met veel plezier op plek vier!

Ik ben Jasper Klaassen. Opgegroeid in Bemmel, vervolgens gaan studeren in Nijmegen en daar blijven ‘plakken’ na mijn studie. Nu woon ik inmiddels al bijna 10 jaar op het ‘randje’ van de mooie dorpen Gendt en Doornenburg. Een heerlijke plek in een prachtige omgeving.

Als vader van twee prachtige dochters en betrokken inwoner van Lingewaard maak ik me vooral druk om de toekomst van onze mooie gemeente. Goed onderwijs, goede (sport)voorzieningen en voldoende woningen voor iedereen zijn voor mij de belangrijkste redenen om me voor de aankomende periode verkiesbaar te stellen.
De uitdagingen waar we met elkaar voor staan mogen niet doorgeschoven worden naar de volgende generaties. Ik wil dat mijn kinderen later kunnen wonen in ons mooie dorp, dat ze goed onderwijs krijgen in gezonde en moderne schoolgebouwen die aansluiten bij het onderwijs van deze tijd én dat ze hun sporten kunnen (blijven) beoefenen omdat we genoeg vrijwilligers op de been kunnen brengen.
Een dorp is niet alleen je woonplaats, het is een belangrijk onderdeel van je leven én van het leven van je kinderen. Daar moet je je voor inzetten, niet straks, maar juist nu!

#LBL #metelkaar #voorelkaar #verkiezingen2026 #gemeenteraad #Lingewaard #Doornenburg #Gendt #Bemmel #Angeren #HuissenTerug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu