Op naar 2021 in de beschouwing

Op naar 2021 in de beschouwing

In juni is het gebruikelijk dat elke fractie vanuit de kadernota, dit jaar een kaderbrief, een blik vooruit werpt richting 2021. Ook LBL heeft het vizier daarop gericht en beschouwt het jaar 2021.

Fractievoorzitter René Derksen beschouwt de begroting richting 2021 als volgt:

Voorzitter, terwijl we de beschouwing houden met de blik op de begroting 2021-2025 zitten we, zo lijkt het, in rustiger vaarwater na een hele vreemde periode. Covid-19 heeft er flink ingeslagen. Velen zijn ziek tot ernstig ziek geworden, verzorgings- en verpleegtehuizen werden vestingen, zorgmedewerkers hebben alle zeilen bij gezet, Nederland werkte thuis, ouders werden leraar en het bedrijfsleven kwam tot stilstand. En dat met alle gevolgen van dien. Nu we weer langzaam opkrabbelen en de balans proberen op te maken, met in het achterhoofd de wetenschap dat het coronavirus nog door de wereld raast, richten wij ons op Lingewaard in 2021.

Voorzitter, vol goede moed en met het nodige vertrouwen. En dat met verschillende onzekerheden op ons netvlies. Het tekort van 4,7 miljoen als resultaat over 2019 en de 1,4 miljoen in de min in de eerste tussentijdse rapportage van 2020 maant ons tot voorzichtigheid.

Lees verder>>Als u meer wilt weten over de Kaderbrief 2021, de jaarstukken of de tussentijdse rapportage, volg de onderstaande links.

1. Lees hier de Kaderbrief2021>>

2. Lees hier de jaarstukken, tussentijdse rapportage en kaderbrief>>Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu