Op plek één staan, betekent er keihard voor gaan

Op plek één staan, betekent er keihard voor gaanMijn naam is Johan Sluiter ik ben getrouwd met Ingrid en samen hebben wij twee prachtige zoons. Ik ben woonachtig in het mooie Huissen. Vanaf 2010 ben ik al actief in de politiek en heb dus al de nodige ‘meters gemaakt’! Dat doe ik tegelijkertijd ook zoveel mogelijk in het dagelijks leven maar dan op de (wielren)fiets!

Ik ben altijd actief geweest bij het verenigingsleven in onze gemeente. Zo ben ik een oude bekende bij het Sint Laurentiusgilde, bij RKHVV en SV Angeren, maar ook bij Jonge Kracht ben ik geen onbekende. Een speciale band heb ik toch wel met de carnavalsvereniging  S.H.C.G. De Kraonige Zwaone, waar ik ook al jarenlang bij betrokken ben.

Als politicus is het in mijn ogen belangrijk dat inwoners je niet alleen zien als ‘die politicus’, maar juist als mens. De menselijke maat moet weer meer centraal komen te staan in ons gemeentebestuur. Door meer mét onze inwoners te praten en te overleggen hoop ik dat we mét elkaar én voor elkaar aan de slag gaan de aankomende jaren.

Elke kern binnen onze gemeente heeft specifieke behoeftes of vraagstukken waar we mee aan de slag moeten. Het is mooi en goed om te zien dat veel inwoners al zo betrokken zijn en mij daarin ook scherp houden. Dat hoort! Ik ben enorm trots op wat LBL de afgelopen jaren heeft bereikt maar realiseer mij ook dat we nog lang niet klaar zijn. Alleen mét elkaar komen we verder!

Daarvoor moet men ons programma lezen. Met de steun van onze inwoners wil ik mij graag inzetten om onze plannen in de komende vier jaar te verwezenlijken.


Met elkaar Voor elkaar
Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu