Onze fantastische nummer 2? Hier is hij dan: René!

Onze fantastische nummer 2? Hier is hij dan: René!

Ik ben René Derksen, gehuwd met Monique en geboren en getogen in, De Frik, in ons mooie Gendt. Een échte Gendtenaar mag je dus wel stellen! 

Sinds 1990 ben ik actief bij Stichting Duursport Gendt waar we met veel enthousiasme de jaarlijkse Kersenfeest triathlon én de Polder- en stratenloop organiseren. Een evenement dat tegenwoordig niet meer weg te denken is in het rijke verenigingsleven van ons mooie dorp.

In mijn dagelijkse leven ben ik ook nog eens directeur-bestuurder van Stichting Montessorischool Veenendaal en betrokken en actief bij de Nederlandse Montessorivereniging. Een druk bestaan, maar tóch ben ik ook alweer sinds 2010 actief in onze lokale politiek als lid van LBL. De eerste jaren als raadslid van de gemeenteraad en de laatste jaren ook als fractievoorzitter.

Politiek op lokaal niveau betekent in mijn ogen dat je weet als volksvertegenwoordiger wat er speelt onder de inwoners. Zo probeer ik er dan ook altijd naar te kijken. Waar ik bijzonder veel aandacht en oog voor heb is goed onderwijs in al onze kernen mét daarbij een groene en gezonde schoolomgeving. 

Ik koester ons unieke en prachtig dijkenlandschap (waar ook de toerist steeds meer van mag genieten als het aan mij ligt) en een rijk sport en cultureel leven in elk van onze kernen. Samen hebben we al veel bereikt de afgelopen jaren, maar voor mij is het nog niet ‘klaar’.

Met elkaar én voor elkaar gaan we er weer tegenaan in de aankomende jaren!

#LBL #metlkaar #voorelkaar #Gendt #Huissen #Bemmel #Lingewaard #Doornenburg #Angeren 

Kandidatenlijst 2022Terug naar overzicht

Fractie

Agenda

Partij

© Leijser.nu